Έρευνες
- Η καλλιέργια του μελιού
- Μέλι ένα ολόγλυκο φάρμακο
- Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε επιχειρισεις επεξεργασίας και εμφιάλωσης μελιού
- Μέλι και Παιδί
- Έρευνα στο Α.Π.Θ. για το Ελληνικό μέλι
- Συμβουλευτικός Οδηγός
- Από τη ζωή των μελισσών
- Επιθέματα μελιού Manuka για τη θεραπεία ελκών του νευροπαθητικού διαβητικού ποδιού
- Μελισσοκομικά προϊόντα
- Η μέλισσα η Μελισσοκομία και τα Προϊόντα τους
- Πληροφορίες σχετικά με τη γερμανική νομοθεσία για τις ετικέτες μελιού
- Μελισσοθεραπεία (Apitherapy) – Μέλι
- Τροφοδότηση Μελισσών
- Χρυσούλα Τανανάκη – Προοπτικές Ανάπτυξης της Μελισσοκομίας (Α.Π.Θ.)
- Αδαμαπούλου – Σύσταση και Φυσικοχημικές Ιδιότητες του Μελιού (ΤΕΙ Κρήτης)
- Μπουρναζάκη – Ίδρυση μονάδας επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού
- Δημητριάδης – Μέλι και προληπτική θεραπευτική αγωγή