
Παγωτό με μέλι και καρύδια
13 Ιουνίου 2014
Υλικά
Για 4-6 άτομα
2 κούπες κρέμα γάλακτος
1 κούπα χλιαρό γάλα
100 γραμμάρια μέλι
1 βανίλια σε σκόνη
1 κούπα ψιλοκομμένα καρύδια
Εκτέλεση
Σε ένα λεκανάκι αδειάζουμε το χλιαρό γάλα.
Διαλύουμε σε αυτό τη βανίλια και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί τελείως το μέλι.
Ρίχνουμε στο μπολ την κρέμα γάλακτος μαζί με τα καρύδια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθετούμε το μείγμα στην κατάψυξη για μια ώρα προτού το ρίξουμε στην παγωτομηχανή.
Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και φτιάχνουμε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.
Αφού παρασκευαστεί το παγωτό, το αδειάζουμε σε ένα αεροστεγές δοχείο και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 6-8 ώρες
από sidagi.gr

Προηγούμενο
Εκπαίδευση Βασιλοτροφίας στο ΑΠΘ [εικόνες]
Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Υπολείμματα Παρασιτοκτόνων Ουσιών Στο Μέλι
7 Μαρτίου 2015
Με 1.200.000 ευρώ θα ενισχυθούν οι μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί του Αιγαίου
9 Νοεμβρίου 2016