
Τηγανίτες με μέλι
8 Δεκεμβρίου 2013
Οδηγίες Παρασκευής
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το νερό και με τη μισή ποσότητα από το μέλι, μέχρι να γίνει μαλακή ζύμη.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μισό μείγμα. Το γυρίζουμε να ροδίσει και από τις δυο πλευρές. Το ίδιο κάνουμε και με το υπόλοιπο μείγμα.
- Στη συνέχεια, τις βάζουμε σε μικρή πιατέλα, τις περιχύνουμε με το υπόλοιπο μέλι, ρίχνουμε σουσάμι, κανέλα και τις σερβίρουμε ζεστές.

Προηγούμενο
Μέλι με εδώδιμο χρυσό

νεότερα
"Η συλλογή του μελιού"
Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Μέλι Ελάτης
29 Αυγούστου 2013
Λέσχη Ανάγνωσης της Δ.Κ.Β. Καρπενησίου
23 Σεπτεμβρίου 2015