Εκδηλώσεις,  Εκθέσεις,  Μέλι,  Μελισσοκομία,  Πολιτισμός

2η Γιορτή Μελιού στα Ιωάννινα

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει τη 2η Γιορτή Μελιού στις 3/4/5/6 Νοεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας! Συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου μας θα παρουσιάσουν τα προιόντα τους και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν,να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν!

Στη διάρκεια του Τετραήμερου,τα σχολεία ,που έχει προγραμματιστεί να επισκεφθούν το χώρο, θα ενημερωθούν απο τον κ.Ανδρέα Θρασυβούλου, Καθηγητή της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ του τμήματος Μελισσοκομίας Σηροτροφίας. Από μέλη του Συλλόγου θα γίνει επίδειξη μελισσοκομικών εργασιών (εξαγωγή μελιού) καθώς επίσης και ενημέρωση στους επισκέπτες για τη Μελισσοκομία και τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας ( Θα διανεμηθεί έντυπο υλικό!)

giorth-meliou-ioannina2

Θα πραγματοποιηθούν επιδειξεις μαγειρικής,ζαχαροπλαστικής με πρωτη ύλη το μέλι και διάφορα προιόντα συμμετεχόντων του πρωτογενή τομέα(τυροκομικά)! Τους μικρούς επισκέπτες της Γιορτής θα απασχολήσουν δημιουργικά με κατασκευές,παιχνίδια και face painting οι εμψυχωτές του μικρόπολις!

Τα Εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 3/11 στις 7 μμ!